Jaloezieën | Klassieke zonwering | Aangenaam leefklimaat

Vouw- en rolgordijnen Zonwering dakraam

Jaloezieën

Het temperen van het licht en het weren van de zon van buiten naar binnen kan op verschillende manieren. Eén van de bekendste manieren voor het weren van de zon en het temperen van licht is het gebruik van jaloezieën

Eén van de bekendste merken voor het leveren van jaloezieën is Luxaflex. Luxaflex staat bekend om haar strakke en tijdloze designs, met een uitstekende lichtregulering en privacy.

Kies voor maatwerk en weet zeker dat uw jaloezieën exact op maat zijn. Jaloezieën zijn het mooiste wanneer deze perfect in het raam passen.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn een praktisch alternatief voor gordijnen. U regelt zelf de lichtinval en privacy. Door de ruime keuze aan kleuren, dessins, materialen en lamelbreedten zijn verticale jaloezieën bijna altijd toe te passen in ieder interieur. Diverse materialen maken het mogelijk om verticale jaloezieën ook te plaatsen in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. 

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën zijn een designklassieker binnen de categorie raamdecoratie / zonwering. U regelt met een handomdraai zelf het licht en de privacy binnenshuis. Horizontale jaloezieën zijn leverbaar in verschillende kleuren, materialen en tijdloze dessins. Dit maakt de jaloezieën toepasbaar in bijna ieder interieur.

Volg ons ook op Facebook