Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Jaloezien

Het temperen van het licht en het weren van de zon van buiten naar binnen kan op verschillende manieren. Eén van de bekendste manieren voor het weren van de zon en het temperen van licht is het gebruik van jaloezieën

Eén van de bekendste merken voor het leveren van jaloezieën is Luxaflex. Luxaflex staat bekend om haar strakke en tijdloze designs, met een uitstekende lichtregulering en privacy.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn een praktisch alternatief voor gordijnen. Ook met verticale jaloezieën regel je zelf de lichtinval en privacy wanneer je daar behoefte aan hebt. Door de ruime keuze aan kleuren, dessins, materialen en lamelbreedten zijn verticale jaloezieën bijna altijd toe te passen in ieder interieur. Diverse materialen maken het mogelijk om verticale jaloezieën ook te plaatsen in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

Horizontale jaloezieën

Een designklassieker waarmee jezelf het licht en de privacy regelt, dat zijn horizontale jaloezieën. Door de tijdloze dessins van horizontale jaloezieën zijn deze bijna altijd toe te passen in ieder interieur.

 

Jaloezieën op maat

Net zoals bij veel van onze andere producten, worden ook jaloezieën volledig op maat gemaakt. Wij komen hiervoor zelf bij jouw thuis de maten opnemen zodat je binnen afzienbare tijd kan genieten van jaloezieën welke perfect op maat zijn gemaakt.