Raamdecoratie | Gordijnen | Vitrage | Vouwgordijnen |Rolgordijnen

Gordijnen Vitrage Rolgordijnen Inbetweens

Raamdecoratie

Lombardijen Interieur is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van raamdecoratie op maat in Rotterdam en omgeving. Kwalitatief hoogwaardige merken als Kendix, Holland Haag, Eijffinger en Vadain sieren al jaren onze showroom. Raamdecoratie is naast de vloer en muren één van de belangrijkste sfeerbepalers in huis. Raamdecoratie is niet alleen decoratief maar vaak ook functioneel, ze bieden privacy en regelen de lichtinval binnenshuis.

Kies voor perfectie en laat uw raamdecoratie op maat maken. Zo zijn uw gordijnen nooit te kort of te smal, maar perfect passend in uw woning.

Gordijnen

Gordijnen zijn één van de belangrijkste sfeerbepalers in huis, naast het brengen van sfeer bepalen gordijnen ook de lichtinval in huis en hebben ze een isolerende werking.

Meer over gordijnen

Vitrage

Een traditionele vorm van raamdecoratie, maar toch wordt er telkens vaker gekozen voor vitrage. Naast veel licht bieden zij namelijk ook verrassend veel privacy.

Meer over vitrage

Vouwgordijnen

Nog altijd één van de meest gekozen vormen van raamdecoratie. Vouwgordijnen zijn bijna overal toepasbaar en verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en dessins.

Meer over vouwgordijnen

Rolgordijnen

Transparant, lichtdoorlatend of juist verduisterend. Rolgordijnen kunnen overal worden toegepast. Net als vouwgordijnen zijn rolgordijnen nog steeds één van de meest gekozen vormen van raamdecoratie.

Meer over rolgordijnen

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen net als vitrage licht van stof, maar de lichtinval wordt bepaald door de dichtheid. Dit maakt inbetween gordijnen een mooie combinatie tussen vitrage en overgordijnen in. 

Meer over inbetweens

Holland Haag Cachet

Holland Haag Cachet

Holland Haag Cachet is een high-end collectie bestaande uit zachte en natuurlijk stoffen, unieke materialen en speciale eigenschappen zoals bijvoorbeeld een extra hoge isolatiewaarde. In de nieuwe online brochure kunt u nieuwste Holland Haag kwaliteiten bekijken en inspiratie opdoen. 

Wilt u de brochure bekijken? Klik dan op de volgende link 

Open Cachet 2023 brochure

Altijd op de hoogte van de nieuwste collecties? Volg ons op Facebook