Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Fax 010-4326983

Openingstijden

Ma 13:00 - 17:30

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1

Raamdecoratie

Raamdecoratie is net zoals de vloer en muren een belangrijke sfeerbepaler en blikvanger in huis.  Raamdecoratie heeft niet alleen als functie het decoreren van de ramen, maar het biedt ook privacy en regelt de lichtinval binnenshuis. 

Lombardijen Interieur heeft een groot gedeelte van haar showroom beschikbaar gesteld voor het tonen van diverse raamdecoratie mogelijkheden, namelijk:

Raamdecoratie is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Daarom heeft Lombardijen Interieur een groot gedeelte van haar showroom gereserveerd voor het tonen van diverse stoffen van verschillende merken zoals Villa Nova, Eijffinger en Mira X.

 Kendix herfst/wintercollectie 2017

 

Raamdecoratie op maat

Als de keuze eenmaal is gemaakt en de raamdecoratie uitgekozen dan dienen deze nog wel keurig op maat te worden gemaakt. Voor het op maat maken van jouw nieuwe raamdecoratie hebben wij de beschikking over een eigen gordijnatelier. Dit atelier, gevestigd in Mijnsheerenland, is bekend als Gordijnatelier Lombardijen.

Bij Gordijnatelier Lombardijen zal de uitgekozen raamdecoratie door ervaren coupeuses perfect passend voor jouw woning worden gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe raamdecoratie perfect past, komen wij de maten zelf in de woning opmeten.

Naast het perfect op maat maken van raamdecoratie is ons gordijnatelier ook gespecialiseerd in het (op maat) maken van de volgende dingen:

  • Spreien
  • Kussens
  • Volants
  • (strakke) Kappen
  • Tafelkleden
  • Diverse Embrasses

Al het contact met het gordijnatelier loopt in principe via Lombardijen Interieur, maar mocht je om wat voor reden dan ook zelf contact op willen nemen met het atelier dan vind je hieronder de contactgegevens: 

Gordijnatelier Lombardijen
Buijensweg 2a  Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 06 51 844 410 (Jolanda) 

Let op: Het atelier is alleen te bezoeken op afspraak!

Onze merken

Loft 79 - Kobe - Mira X - van den acker - Holland Haag - Catch -Vadain - Villa Nova - Romo - Arte - Hooked on Walls - Leffring & de Wilde - Egger - Eijffinger - Artelux - Your Edition - de Ploeg - Kendix