Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1

Raamdecoratie

Lombardijen Interieur is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van raamdecoratie op maat in Rotterdam en omgeving. Kwalitatief hoogwaardige merken als Kendix, Holland Haag, Eijffinger en Vadain sieren al jaren onze showroom. Raamdecoratie is naast de vloer en muren één van de belangrijkste sfeerbepalers in huis. Raamdecoratie is niet alleen decoratief maar vaak ook functioneel, ze bieden privacy en regelen de lichtinval binnenshuis.

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn één van de belangrijkste sfeerbepalers in huis, naast het brengen van sfeer bepalen gordijnen ook de lichtinval in huis en hebben ze een isolerende werking.

Meer over gordijnen
Vitrage

Vitrage

Een traditionele vorm van raamdecoratie, maar toch wordt er telkens vaker gekozen voor vitrage. Naast veel licht bieden zij namelijk ook verrassend veel privacy.

Meer over vitrage
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Nog altijd één van de meest gekozen vormen van raamdecoratie. Vouwgordijnen zijn bijna overal toepasbaar en verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en dessins.

Meer over vouwgordijnen
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Transparant, lichtdoorlatend of juist verduisterend. Rolgordijnen kunnen overal worden toegepast. Net als vouwgordijnen zijn rolgordijnen nog steeds één van de meest gekozen vormen van raamdecoratie.

Meer over rolgordijnen
Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen net als vitrage licht van stof, maar de lichtinval wordt bepaald door de dichtheid. Dit maakt inbetween gordijnen een mooie combinatie tussen vitrage en overgordijnen in. 

Meer over inbetweens

Naast de verschillende soorten is raamdecoratie ook verkrijgbaar in vele diverse kleuren en dessins. Om deze reden heeft Lombardijen Interieur een groot gedeelte van haar showroom beschikbaar gesteld voor het tonen van diverse raamdecoratie. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling en trends op het gebied van woninginrichting en zij helpen dan ook graag met het uitzoeken van de voor jouw juiste raamdecoratie. Ze weten van ieder soort de voor- en nadelen, wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de beste keuze is.

Raamdecoratie op maat

Net te kort of toch net te smal, vervelende eigenschappen bij kant-en-klare raamdecoratie. Raamdecoratie op maat wordt, zoals de naam al zegt, volledig op maat gemaakt.

Nieuwe raamdecoratie uitgekozen? Wij komen op locatie langs voor het opnemen van de juiste maten. Op deze manier ben je ervan verzekert dat de gekozen raamdecoratie perfect past in jouw woning.

Gordijnatelier

In ons eigen gordijnatelier zal de gekozen raamdecoratie op maat worden gemaakt. Onze ervaren coupeuses zullen ervoor zorgen dat alles perfect past! Wist je trouwens dat onze coupeuses niet alleen gordijnen op maat maken? Ze doen nog veel meer, namelijk het op maat maken van:

  • Spreien
  • Kussens
  • Volants
  • (Strakke) Kappen
  • Tafelkleden
  • Diverse Embrasses

Lombardijen Interieur zorgt ervoor dat de opdracht juist wordt doorgegeven bij ons gordijnatelier. Al het contact verloopt dan ook via ons.

Onze merken

Loft 79 - Kobe - Mira X - van den acker - Holland Haag - Catch -Vadain - Villa Nova - Romo - Arte - Hooked on Walls - Leffring & de Wilde - Egger - Eijffinger - Artelux - Your Edition - de Ploeg - Kendix