Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Laminaat

Een sfeervolle en praktische vloeroplossing is een laminaatvloer. Laminaat is de laatste jaren razend populair geworden, en dit is ook duidelijk te zien in het grote aanbod. Diverse grote merken zoals Quick-Step en Beautifloor leveren laminaat in allerlei kleuren en dessins. Laminaat is tegenwoordig niet alleen meer verkrijgbaar als het bekende kliklaminaat, maar bijvoorbeeld ook in tegelvorm (tegel laminaat).

Laminaat kiezen

Laminaat kiezen

Het bekendste laminaat is het laminaat met hout design. Dit laminaat is verkrijgbaar in vele verschillende soorten kleuren en dessins, maar ook de grootte en breedte van de planken is tegenwoordig verschillend. Naast het welbekende hout design is laminaat tegenwoordig ook verkrijgbaar in de stijl van plavuizen, marmer of keramiek.

Lombardijen Interieur heeft een groot gedeelte van haar showroom gereserveerd voor vloeren, waaronder dus ook laminaat. De uitgebreide decoratiewanden geven een voorproefje op de vele mogelijkheden van een laminaatvloer. Voor het kiezen van het juiste laminaat zal één van onze adviseurs graag al jouw wensen en eisen bespreken. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Aan de hand van dit gesprek laat onze adviseur jou graag alle mogelijkheden zien die er zijn.

Juiste ondervloer

Juiste ondervloer

Het kiezen van de juiste ondervloer is erg belangrijk. Daarom schenken wij bij Lombardijen Interieur hier ook veel aandacht aan. De juiste ondervloer wordt o.a. bepaald door jouw woonsituatie. Woon je bijvoorbeeld in een appartement dan is het erg belangrijk om te kiezen voor een ondervloer die minimaal 10 dB geluidreductie biedt.

Laminaat laten leggen

Een laminaatvloer is goed zelf te leggen, maar dit is wel een erg tijdrovend proces. Lombardijen Interieur neemt jou deze zorg graag uit handen, wij hebben hiervoor diverse vakbekwame woningstoffeerders in dienst die niet alleen erg professioneel zijn, maar ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Quick-Step laminaat

Lombardijen Interieur is gespecialiseerd in het merk QUICK-STEP. Laminaat van Quick-Step staat bekend om haar onberispelijke kwaliteit en prachtige ontwerpen. Daarnaast heb je op laminaatvloeren van Quick-Step langdurige garantie, tot wel 25 jaar! Door het volgen van de speciale Quick-Step cursus mag Lombardijen Interieur zich “Master Installer” van Quick-Step laminaat vloeren noemen.

Voordelen Quick-Step laminaatvloer:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Tot wel 10 keer beter bestand tegen krassen
  • Uitstekende schokbestendigheid
  • Uitstekende spatwaterbescherming
  • Aangenaam massief geluid
  • Geen verkleuring
  • Permanent antistatisch

 Naast Quick-Step voeren wij bij Lombardijen Interieur ook de merken Beautifloor en Tarkett.