Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Fax 010-4326983

Openingstijden

Ma 13:00 - 17:30

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Wand

De uitstraling van jouw interieur is afhankelijk van verschillende factoren. Naast het kiezen van de juiste vloer en raamdecoratie is ook de aankleding van de muren erg belangrijk. Lombardijen Interieur is als één van de weinige speciaalzaken in IJsselmonde gespecialiseerd in het inrichten en aankleden van een interieur naar jouw wensen.

Wandbekleding

Mooi afgewerkte wanden zijn de basis voor een sfeervol interieur. Wanden zijn namelijk één van de belangrijkste blikvangers in huis.

Eén van de bekendste vormen van wandbekleding is behang. Behang is een traditionele wandafwerking die zich gemakkelijk laat combineren met muren die op verschillende manieren zijn afgewerkt. Behang is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en hierdoor toepasbaar in bijna ieder interieur.

Muren laten behangen

Het behangen van een woning kan niet zomaar iedereen. Het aanbrengen van behang op muren is een precisiewerk wat bij niet juist aanbrengen de hele sfeer van jouw interieur kan aantasten. 

Voor het laten behangen van jouw muren werkt Lombardijen Interieur samen met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen. Olofsen is een bedrijf die net als Lombardijen Interieur de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Met jarenlange ervaring op het gebied van het vakkundig aanbrengen van behang kan je deze taak met een gerust hart aan Behang- en Schildersbedrijf Olofsen overlaten.