Wandbekleding | Behang

Vloeren Raamdecoratie

Wand

Lombardijen Interieur heeft alles te bieden op het gebied van woninginrichting, naast vloer- en raamdecoratie ben je bij ons ook aan het juiste adres voor wandbekleding. Zowel jong als oud kan bij ons genieten van de laatste trends op het gebied van behang.

Behang

Behang

Behang is er tegenwoordig in allerlei stijlen, kleuren en dessins. Het is een traditionele wandbekleding die zich door de vele mogelijkheden laat toepassen in bijna ieder interieur. Naast de diverse kleuren en dessins zijn er ook nog verschillende soorten behang, zoals vliesbehang of glasweefsel.

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie behang van bekende merken zoals Eijffinger. Bloemen behang, baksteen behang of industrieel behang, alles behoort tot de mogelijkheden. Ben je er nog niet uit wat voor behang het beste past bij jouw wensen? Onze adviseurs helpen je hier graag mee.

Door de vrijheid van prints en patronen zijn de mogelijkheden van behang herontdekt. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom.

Behanger

Behangen van muren kan niet iedereen. Behangen is een precisiewerk wat bij niet juist uitvoeren de sfeer in het interieur flink kan aantasten. 

Voor het laten behangen van jouw muren werkt Lombardijen Interieur samen met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen. Behang- en Schildersbedrijf Olofsen is een bedrijf die net als Lombardijen Interieur de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Al diverse jaren brengt Behang- en Schildersbedrijf Olofsen de aankopen in onze showroom tot een succesvol eindresultaat. Met jarenlange ervaring op het gebied van het vakkundig aanbrengen van behang kan je deze taak dan ook met een gerust hart aan Behang- en Schildersbedrijf Olofsen overlaten.

Wandbekleding uitzoeken

Behanger