Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn zoals de naam misschien al doet vermoeden gordijnen welke tussen vitrage en overgordijnen in zitten. Inbetween gordijnen zijn net zoals vitrage lichtdoorlatend, maar beperken wel net zoals bij elk gordijn het zicht. Inbetween gordijnen zijn een goede keuze voor iedereen die wel eens iets anders wilt.

Inbetweens

Inbetweens laten licht door naar binnen en zijn net als vitrage licht van stof. De lichtinval bij inbetweens wordt bepaald door de dichtheid van de stof.

Vanwege deze eigenschappen beperken inbetweens wel het zicht zoals bij gewone gordijnen. Inbetweens zijn dus de perfecte oplossing voor iedereen die wel eens iets anders wil dan standaard gordijnen of vitrage, maar wel met alle voordelen van deze 2 in 1!

Inbetween gordijnen op maat

Net zoals met alle raamdecoratie worden ook inbetween gordijnen volledig voor je op maat gemaakt. Na het maken van de keuze in onze showroom komen wij op afspraak de maten opnemen. Na het opnemen van de juiste maten kunnen onze coupeuses aan de slag en jouw nieuwe inbetweens perfect passend maken. Zo geniet je binnen enkele weken van jou perfect passende en keurig afgewerkte raamdecoratie!

TIP: Voor het creëren van een optimale verduistering, maar het behoudt van de ruimte, zijn inbetween gordijnen perfect te combineren met rol- of vouwgordijnen!