Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Vitrage

Vitrage is een traditionele toepassing van raamdecoratie, maar wordt ook in moderne woningen steeds vaker toegepast. Vitrages zijn gordijnen welke gemaakt zijn van een dunne, transparante stof. Veel mensen denken dat vitrage geen privacy biedt, dit is echter niet waar want ondanks de dunne stof kan er overdag niemand in je woning naar binnen kijken, terwijl jijzelf wel gewoon naar buiten kunt kijken.

Vitrage ophangen

Vitrage ophangen

Voor het ophangen van vitrage heeft Lombardijen Interieur verschillende mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheid welke het beste past bij het (nieuwe) interieur en het raam waar de vitrage zal komen te hangen. 

Vitrage creëert rust in huis. Voor het creëren van extra sfeer in huis is het mogelijk om vitrage te combineren met gordijnen.

Vitrage kopen

Vitrage kopen

Ben je op zoek naar vitrage, maar kan je niks vinden? Kom dan eens een kijkje nemen in de showroom van Lombardijen Interieur, met bekende merken zoals Kobe en Holland Haag ben je altijd verzekert van de laatste nieuwe trends op het gebied van vitrage.

Vitrage op maat

Vitrage op maat

Net zoals gordijnen wordt ook de vitrage volledig op maat gemaakt in ons eigen gordijnatelier. Vakkundig opgeleide coupeuses maken jouw vitrages volledig op maat en passend voor in jouw woning.