Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Fax 010-4326983

Openingstijden

Ma 13:00 - 17:30

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Stofferen

Het aankleden van de woning met de nieuwe gordijnen of vloer noemen wij stofferen. Het stofferen van een woning dient goed te gebeuren, van een scheve laminaatvloer of vloerbedekking met bobbels wordt namelijk niemand blij. Onze stoffeerders nemen deze zorg graag voor jou uit handen.

Stoffeerder Rotterdam (en omgeving)

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe vloer of gordijnen zo goed mogelijk worden geplaatst of opgehangen, hebben wij vakbekwame stoffeerders in dienst. Stuk voor stuk is iedere stoffeerder die werkzaam is bij Lombardijen Interieur opgeleid tot de beste in zijn of haar vak en ben je als klant bij ons niet alleen verzekert van professionaliteit en vakkundigheid, maar ook van optimale klantvriendelijkheid.

Behang- en schilderwerkzaamheden

Naast het stofferen van de woning ben je bij Lombardijen Interieur ook aan het juiste adres voor diverse behang- en schilderwerkzaamheden. Hiervoor werkt Lombardijen Interieur nauw samen met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen. Dit bedrijf heeft net als Lombardijen Interieur jarenlange ervaring in het vak en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. 

Met o.a. klanten zoals het Holland Casino Rotterdam toont Behang- en Schildersbedrijf Olofsen niet zomaar de eerste of beste behanger of schilder te zijn.

De 4 zekerheden van Behang- en Schildersbedrijf Olofsen:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Snelheid

Uiteraard onderhoudt ook hier Lombardijen Interieur het contact met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen zodat jij als klant je geen zorgen hoeft te maken over de behang- en/of schilderwerkzaamheden.