Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Woning stofferen

De nieuwe op maat gemaakte gordijnen worden opgehangen, de vloer wordt geplaatst en het dakraam wordt voorzien van een op maat gemaakt verduisterend rolgordijn. Al deze klussen vallen onder het stofferen van een woning.

Stoffering

Het stofferen van een woning is een precisie klus. Lombardijen Interieur heeft dan ook eigen team met ervaren stoffeerders. Samen met onze stoffeerders zorgen wij er al jaren voor dat iedere opdracht wordt afgerond tot een mooi eindresultaat.

Stuk voor stuk is iedere stoffeerder die werkzaam is bij Lombardijen Interieur opgeleid tot de beste in zijn of haar vak. Naast professionaliteit en kwaliteit staat ook klantvriendelijk hoog in het vaandel bij onze stoffeerders.

Behang- en schilderwerkzaamheden

Naast diverse raam- en vloerbekleding biedt Lombardijen Interieur ook een uitgebreid assortiment wanddecoratie. In onze showroom vind je diverse collecties van verschillende merken zoals bijvoorbeeld Eijffinger en Arte - Hooked on Walls. Voor de juiste afwerking van het nieuwgekozen behang werkt Lombardijen Interieur al jaren samen met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen.

Met kwaliteit als hun visitekaartje en klanten als het Holland Casino Rotterdam toont Behang- en Schildersbedrijf Olofsen niet zomaar de eerste beste behanger of schilder te zijn.

De 4 zekerheden van Behang- en Schildersbedrijf Olofsen:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Snelheid