Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Atelier

De raambekleding is uitgekozen en zijn samengesteld. Nu dienen de gordijnen nog op maat te worden gemaakt. Gordijnen moeten namelijk goed aansluiten op het raam. Voor de juiste maten komen wij zelf op locatie langs voor het opnemen en inmeten van de gekozen raambekleding.

Lombardijen Interieur heeft een eigen atelier voor het op maat maken van gordijnen en andere raamdecoratie. Ons atelier, genaamd Gordijnatelier Lombardijen, is gevestigd in Mijnsheerenland.

In ons gordijnatelier wordt de gekozen raamdecoratie door onze ervaren en vakkundige coupeuses op maat gemaakt. Met tientallen jaren ervaring weten onze coupeuses alle kneepjes van het vak. Naast gordijnen en vitrages worden in ons atelier ook blinds, draperieën, kussens, volants, (strakke) kappen, tafelkleden en verschillende soorten embrasses naar wens op maat gemaakt. 

Na bevestiging van de aankoop zorgen wij ervoor dat de opdracht wordt doorgevoerd bij het atelier. Uiteraard verzorgt Lombardijen Interieur al het contact met het atelier. Voor vragen over de aankoop verzoeken wij u contact met Lombardijen Interieur op te nemen.