Behang | Geeft ruimte extra sfeer

Vitrage Vloeren

Behang

Muren zijn één van de belangrijkste blikvangers in huis. Met het kiezen van het juiste behang kan je je woning optisch groter doen lijken, of smalle ruimtes breder. Behang is er tegenwoordig in vele kleuren, soorten en dessins. Voor het kiezen van het juiste behang zal één van onze adviseurs jou graag begeleiden.

Behang is een traditionele wandafwerking die gemakkelijk te combineren is met verschillende wandafwerkingen en interieurs. Lombardijen Interieur heeft een uitgebreid aanbod in behang.  Van retro behang tot barok behang, van ‘gewoon’ papieren behang tot glasvliesbehang, alles is mogelijk! Je bent van harte welkom in onze showroom om je vrijblijvend te laten informeren over alle mogelijkheden van behang!

Arte

Arte

De ultieme verfijning in muurbekleding

Arte

Arte

De ultieme verfijning in muurbekleding

Eijffinger visualisatietool

Dat behang een te gek product is, spreekt voor zich. Toch vind de consument het lastig om voor behang te kiezen op basis van een relatief klein staal in een behangboek. Om deze consumenten verder op weg te helpen heeft Eijffinger een tool op de website gecreëerd. Deze visualisatietool maakt het mogelijk om het behang zo op een wand te bekijken.

De visualisatietool is eenvoudig in gebruikt en geeft u ook de mogelijk verschillende behangprints met elkaar te vergelijken. Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan deze Youtube video waarin stap-voor-stap word uitgelegd hoe de tool werkt. 

Nieuwe collecties behang als eerste zien? Volg ons op Facebook