Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Behang

Muren zijn één van de belangrijkste blikvangers in huis. Met het kiezen van het juiste behang kan je je woning optisch groter doen lijken, of smalle ruimtes breder. Behang is er tegenwoordig in vele kleuren, soorten en dessins. Voor het kiezen van het juiste behang zal één van onze adviseurs jou graag begeleiden.

Behang is een traditionele wandafwerking die gemakkelijk te combineren is met verschillende wandafwerkingen en interieurs. Lombardijen Interieur heeft een uitgebreid aanbod in behang.  Van retro behang tot barok behang, van ‘gewoon’ papieren behang tot glasvliesbehang, alles is mogelijk! Je bent van harte welkom in onze showroom om je vrijblijvend te laten informeren over alle mogelijkheden van behang!

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij bij Lombardijen Interieur erg belangrijk. Om deze reden werken wij met kwalitatief hoogwaardig behang van bekende merken zoals Eijffinger. Deze merken bieden niet alleen kwaliteit, maar ook uitgebreid assortiment. Door samen te werken met diverse ontwerpers kunnen deze merken blijven vernieuwen. Lombardijen Interieur biedt altijd de laatste nieuwe trends op het gebied van behang en wandbekleding en helpt je graag met het kiezen van het juiste behang.

Muren laten behangen

Voor het laten behangen van jouw muren werkt Lombardijen Interieur samen met Behang- en Schildersbedrijf Olofsen.