Zonwering dakraam | Elektrisch bedienbaar

Binnenzonwering Raamdecoratie

Zonwering dakraam

Mensen willen licht in huis, daarom wordt er steeds vaker gekozen om een dakraam te plaatsen. Dakramen zijn namelijk de perfecte oplossing voor het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Ook voor dakramen is het gebruik van zonwering nodig om het klimaat in huis aangenaam te houden. Lombardijen Interieur biedt dan ook diverse mogelijkheden voor het dakraam, de meest gekozen vorm is het rolgordijn.

Met 1 druk op de speciale bedieningstablet regelt u de lichtinval in huis. Meer weten over de verschillende bedieningsmogelijkheden? Kom langs in onze showroom.

Dakraam rolgordijn

Dakraam rolgordijn

Voor het regelen van de lichtinval, het klimaat in huis en privacy is er voor het dakraam tegenwoordig ook diverse raamdecoratie verkrijgbaar. Eén van de meest gekozen vormen voor decoratie van het dakraam is het rolgordijn.

Dakraamrolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor dakramen. Door gebruik te maken van diverse stoffen is het mogelijk te kiezen uit diverse mogelijkheden voor het dakraam rolgordijn. Bevindt het dakraam zich bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan wil je wel dat het ’s nachts donker is, hiervoor is het mogelijk om te kiezen voor een verduisterend  dakraamrolgordijn.

Disney & Velux Goodnight collection

Disney & Velux Goodnight collection

De Disney & VELUX Goodnight Collection is de nieuwste lijn verduisterende rolgordijnen voor kinderen. De personages uit Winnie de PoehCars en Frozen stimuleren de fantasie en zorgen voor urenlang speelplezier.

Laat je kleintjes wegdromen in een wereld van vrolijke vriendjes, supersnelle racecircuits, ijs en magie… en laat ze heerlijk slapen. Deze rolgordijnen zorgen voor volledige verduistering en uitgeslapen, blije gezichtjes, klaar voor een nieuwe dag.