Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Zonwering dakraam

Mensen willen licht in huis, daarom wordt er steeds vaker gekozen om een dakraam te plaatsen. Dakramen zijn namelijk de perfecte oplossing voor het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Ook voor dakramen is het gebruik van zonwering nodig om het klimaat in huis aangenaam te houden. Lombardijen Interieur biedt dan ook diverse mogelijkheden voor het dakraam, de meest gekozen vorm is het rolgordijn.

Dakraam rolgordijn

Voor het regelen van de lichtinval, het klimaat in huis en privacy is er voor het dakraam tegenwoordig ook diverse raamdecoratie verkrijgbaar. Eén van de meest gekozen vormen voor decoratie van het dakraam is het rolgordijn.

Dakraamrolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor dakramen. Door gebruik te maken van diverse stoffen is het mogelijk te kiezen uit diverse mogelijkheden voor het dakraam rolgordijn. Bevindt het dakraam zich bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan wil je wel dat het ’s nachts donker is, hiervoor is het mogelijk om te kiezen voor een verduisterend  dakraamrolgordijn.

Naast diverse kleuren en dessins zijn er ook verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor het handmatig bedienen van het dakraamrolgordijn, maar is het ook mogelijk om dit op afstand te doen met een speciale bedieningstablet. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom. Eén van onze adviseurs laat jou graag de diverse dakraam zonweringsmogelijkheden zien en welke bedieningsvormen hierbij mogelijk zijn.

Disney & Velux Goodnight collection

Disney & Velux Goodnight collection

De Disney & VELUX Goodnight Collection is de nieuwste lijn verduisterende rolgordijnen voor kinderen. De personages uit Winnie de PoehCars en Frozen stimuleren de fantasie en zorgen voor urenlang speelplezier.

Laat je kleintjes wegdromen in een wereld van vrolijke vriendjes, supersnelle racecircuits, ijs en magie… en laat ze heerlijk slapen. Deze rolgordijnen zorgen voor volledige verduistering en uitgeslapen, blije gezichtjes, klaar voor een nieuwe dag.