Zonwering | Haal de zon binnen | Laat de warmte buiten

Jaloezieën Paneelgordijnen Plisségordijnen Rolgordijnen

Zonwering

Zonwering is raamdecoratie welke speciaal is ontworpen voor het weren van de zon met als doel een aangenaam binnenklimaat. Zonwering is bekend in 2 varianten, namelijk: binnen- en buitenzonwering. In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan binnenzonwering.

Binnenzonwering is verkrijgbaar verschillende varianten, zoals: jaloezieën, plisségordijnen en paneelgordijnen. Ook is het mogelijk zonwering op maat te laten maken voor uw dakraam.

Raamdecoratie Projectstoffering

Zonwering op maat

Zonwering op maat

Net zoals al onze andere producten wordt ook de binnenzonwering volledig op maat gemaakt. Wij komen op locatie langs voor het opnemen van de juiste maten. Door dat wij zelf de maten komen opnemen kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet je zeker dat de in onze showroom uitgekozen zonwering perfect past.

Verhoog uw wooncomfort met de juiste binnenzonwering. Zonwering is warmtewerend, lichtdoorlatend maar biedt daarnaast ook de gewenste privacy.

Official Verosol dealer 2020

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd te slagen als Official Verosol dealer. Met dit certificaat voldoen wij weer aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, kennis en kunde welke verwacht worden van Verosol als Official dealer. 

Official Verosol dealer 2020