Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Gordijnen

Gordijnen zijn belangrijke sfeerbepalers in huis. Gordijnen zijn er in vele kleuren, soorten en dessins. Naast het brengen van sfeer en het bepalen van de lichtinval in huis hebben gordijnen ook een isolerende werking. De juiste gordijnen houden namelijk niet alleen licht binnenshuis, maar ook warmte. Dit betekent minder stoken en dus een lagere energierekening!

Gordijnstoffen

Lombardijen Interieur heeft een zeer uitgebreid assortiment stalen gordijnstoffen van verschillende merken tot haar beschikking.

Voor het adviseren van de juiste gordijnen nodigen we je van harte uit om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie of kopje thee laten we je graag kennis maken met de mogelijkheden en gordijnstoffen bij Lombardijen Interieur.

Mocht je de gewenste stof niet bij ons kunnen vinden, dan adviseren we je graag om eens een kijkje te nemen in de showroom van Arte Della Tenda. Arte Della Tenda is gevestigd in Mijnsheerenland en beschikt over een uitgebreid assortiment zeer exclusieve gordijnstoffen

www.arte-della-tenda.nl

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

Eén heel belangrijk voordeel van gordijnen op maat is dat je deze volledig aan jouw wensen kan laten aanpassen. Er is veel mogelijk en niks is te gek!

Voor het op maat maken van de gordijnen werken met een eigen atelier. Dit atelier is gevestigd in Mijnsheerenland en onder begeleiding van ervaren en vakkundige coupeuses worden jouw gordijnen perfect passend gemaakt!

Gordijnroedes

Gordijnroedes

Naast het uitzoeken van de juiste raamdecoratie mogen ook niet de gordijnroedes vergeten worden. Met de juiste gordijnroedes maak je je nieuwe interieur helemaal compleet!

Naast het uitgebreide assortiment gordijnstoffen heeft Lombardijen Interieur ook diverse gordijnroedes tot haar beschikking. Deze kunnen samen met de gordijnen volledig op maat en passend voor jouw woning worden gemaakt.