Tapijt | Comfortabel | Zacht | Geluiddempend | Isolerend

PVC vloeren Laminaatvloeren

Tapijt

Tapijt als vloer heeft verschillende voordelen, zo is tapijt niet alleen erg comfortabel, maar ook erg mooi, zacht, behaaglijk en geeft het een warme sfeer in huis. Naast deze eigenschappen heeft tapijt ook een isolerende werking en dempt tapijt het geluid. 

Niet alleen de allerjongsten zijn gek op zachtheid van tapijt, maar ook de ouderen onder ons kunnen de sfeer en de comfortabele eigenschappen van tapijt erg waarderen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er vele soorten tapijt die geschikt zijn voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Hiervoor is het wel belangrijk te kiezen voor tapijt dat antistatisch is.

TIP: Tapijt is ook zeer geschikt als trapbekleding. Kies voor tapijt en geef de trap een volledig nieuwe uitstraling.

Tapijt kiezen

Tapijt is er in vele soorten. Dit zorgt voor een uitgebreide collectie aan kleuren en dessins. Het bekendste tapijt is van natuurlijk wol en/of katoen, maar tegenwoordig zie je ook heel veel getuft tapijt (velours) en tapijt van polyester. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en kwaliteiten van ieder tapijt. Ze bespreken uw wensen en helpen u met het uitzoeken van het juiste tapijt. 

Tapijt kiezen

Laat uw tapijt altijd door een vakbekwame stoffeerder plaatsen. Zo weet u zeker dat het tapijt perfect recht ligt en er geen bobbels in het tapijt komen.

Volg ons ook op Facebook