Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Tapijt

Tapijt als vloer heeft verschillende voordelen, zo is tapijt niet alleen erg comfortabel, maar ook erg mooi, zacht, behaaglijk en geeft het een warme sfeer in huis. Naast deze eigenschappen heeft tapijt ook een isolerende werking en dempt tapijt het geluid. 

Niet alleen de allerjongsten zijn gek op zachtheid van tapijt, maar ook de ouderen onder ons kunnen de sfeer en de comfortabele eigenschappen van tapijt erg waarderen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er vele soorten tapijt die geschikt zijn voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Hiervoor is het wel belangrijk te kiezen voor tapijt dat antistatisch is.

Tapijt kiezen

Tapijt kiezen gaat verder dan alleen het kiezen van de kleur en het dessin. Tapijt is er namelijk in vele soorten, de meest voorkomende tapijten zijn van natuurlijk wol en/of katoen, maar tegenwoordig is er bijvoorbeeld ook getuft tapijt (verlours) en tapijt van polyester.

Bij het kiezen van het juiste tapijt staat één van onze adviseurs je graag te hulp. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal onze adviseur al jouw wensen en eisen met je bespreken en op basis hiervan komen met verschillende opties voor het kiezen van beste tapijt in jouw situatie.

Tapijt op trap

Tapijt is niet alleen zeer geschikt als vloer, maar ook zeer goed toe te passen als bedekking op de trap. Door te kiezen voor een tapijtloper geef je de trap een volledig nieuwe uitstraling.

Tapijt laten leggen

Het is bij Lombardijen Interieur ook mogelijk om het door jouw uitgekozen tapijt door ons te laten leggen. Hiervoor hebben wij verschillende vakbekwame woningstoffeerders in dienst. Iedere stoffeerder van Lombardijen Interieur is opgeleid tot de beste in zijn of haar vak en staat niet alleen garant voor professionaliteit en vakkundigheid, maar ook voor optimale klantvriendelijkheid. Onze stoffeerders nemen deze klus graag voor jou uit handen!

Wij voeren de merken

DESSO HOME - PARADE - BONAPARTE - CUNERA - HEUGA - NOUWENS BOGAERS - BELAKOS - INTERFLOOR-AMBIANT -  BIC CARPETS - TRETFORD - LOUIS DE POORTERE