Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1

Vouw- en Rolgordijnen

Vouw- en rolgordijnen zijn toepasbaar in bijna ieder interieur. Mede hierom zijn vouw- en rolgordijnen één van de meest populaire vormen van raamdecoratie.

Vouw- en rolgordijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, maar door het gebruik van verschillende materialen kunnen vouw- en rolgordijnen ook transparant, licht doorlatend of verduisterend worden gemaakt. Mede hierdoor zijn vouw- en rolgordijnen toepasbaar in bijna iedere ruimte binnenshuis.

Twist rolgordijnen

Twist rolgordijnen

Een actuele trend zijn de zogenaamde “Prestige of Twist” gordijnen, ook wel gewoon Twist gordijnen genoemd. Deze rolgordijnen bestaan uit twee langs elkaar te bewegen lagen stof waarin horizontale transparante banen zijn toegepast.

Door het langs elkaar schuiven van de twee stoffen kan je een open, halfopen of volledig gesloten positie creëren waardoor jezelf eenvoudig de lichtinval en privacy in huis kunt regelen.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Nadat de keuze voor nieuwe rol- of vouwgordijnen is gemaakt, komen wij bij je thuis langs voor het opnemen van de maten. Zo weten we zeker dat we over de juiste maten beschikken en de nieuwe vouw- of rolgordijnen perfect passend zullen zijn.

Als de maten bekend zijn zullen de nieuwe rol- of vouwgordijnen door onze vakkundige coupeuses in het gordijnatelier perfect op maat worden gemaakt.