Vouwgordijnen | Rolgordijnen | Op maat gemaakt

Vitrage Gordijnen

Vouw- en Rolgordijnen

Vouw- en rolgordijnen zijn toepasbaar in bijna ieder interieur. Mede hierom zijn vouw- en rolgordijnen één van de meest populaire vormen van raamdecoratie.

Vouw- en rolgordijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, maar door het gebruik van verschillende materialen kunnen vouw- en rolgordijnen ook transparant, licht doorlatend of verduisterend worden gemaakt. Mede hierdoor zijn vouw- en rolgordijnen toepasbaar in bijna iedere ruimte binnenshuis.

Perfect passende raamdecoratie? Kies voor maatwerk! Zo weet u zeker dat de gekozen raamdecoratie perfect past in uw woning.

Twist rolgordijnen

Hip & Trending: de “Prestige of Twist” gordijnen, ook wel gewoon Twist gordijnen genoemd. Deze rolgordijnen bestaan uit twee langs elkaar te bewegen lagen stof waarin horizontale transparante banen zijn toegepast.

Door het langs elkaar schuiven van de twee stoffen kan je een open, halfopen of volledig gesloten positie creëren waardoor jezelf eenvoudig de lichtinval en privacy in huis kunt regelen.

Twist rolgordijnen

TIP: Volg ons ook op Facebook