Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Vloeren

Renoveren, een nieuwbouwwoning of toe aan een nieuw interieur. De keuze voor een nieuwe vloer kan verschillende redenen hebben. Een nieuwe vloer geeft een totaal nieuwe uitstraling aan een ruimte. Bij Lombardijen Interieur hebben we in onze grote showroom een groot aanbod in diverse vloerbekleding.

Vloertrends

Wat zijn de vloertrends voor dit jaar? Interieurtrends wisselen per seizoen, vloertrends wisselen per jaar. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld veel geometrische vormen in grijze en donkere kleuren, maar dit jaar blijken we weer terug te willen naar de natuur, de basis. Hout en marmer zijn de keywords voor de vloertrends van nu. 

Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste vloertrends en vertellen je hier in onze showroom graag meer over.

Laminaat

Laminaat

Al jarenlang razend populair, makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Meer over laminaatvloeren
PVC vloeren

PVC vloeren

Duurzaam, sterk, geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Vier voordelen van de steeds populairdere PVC-vloeren.

Meer over PVC-vloeren
Parket

Parket

Door zijn warmte en uitstraling van een 'echte' houten vloer, is de parketvloer nog steeds een veel gekozen vloer. 

Meer over parketvloeren
Tapijt

Tapijt

Tapijtvloeren zijn niet alleen comfortabel aan de voeten, maar ook erg mooi, zacht en behaaglijk. 

Meer over tapijtvloeren
Vinyl

Vinyl

Eén van de meest hygiënische vloeroplossingen voor in uw woning. Isoleert goed en is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Meer over vinylvloeren
Marmoleum

Marmoleum

Een marmoleumvloer is een duurzame vloer welke verkrijgbaar is in vele uiteenlopende kleuren en dessins. 

Meer over marmoleumvloeren

Vloer kiezen

Lombardijen Interieur heeft een uitgebreid assortiment vloeren. Deze zijn allemaal in onze showroom te bezichtigen. Maar een keuze maken voor de juiste vloer kan door het grote aanbod erg lastig zijn. Onze adviseurs helpen daar dan ook graag bij en houden daarbij rekening met de volgende punten:

  1. De ruimte. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer of voor in de studeerkamer? In een woonkamer kunnen vrijwel alle vloeren geplaatst worden, maar hoogpolig tapijt onder de bureaustoel in de studeerkamer? Dat is niet praktisch.

  2. De gebruikers. Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Hebben jullie huisdieren? Bij een gezin met kinderen zal eerder gekozen worden voor een vloer met een hogere slijtvastigheid, dan voor een jong stel die voor het eerst gaat samenwonen en allebei fulltime werken.

  3. Vloerverwarming en/of koeling. Niet alle vloerbekleding is geschikt voor vloerverwarming en/of vloerverkoeling.

  4. Het interieur. Een vloer is een enorme sfeerbepaler in huis. Het is daarom belangrijk dat je een vloer kiest die bij jouw interieur past.

  5. Het budget. Vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijscategorieë

Uiteindelijk is het natuurlijk wel het belangrijkste dat je de gekozen vloer ook mooi vindt!

Vloeronderhoud

Om optimaal van je (nieuwe) vloer te kunnen genieten, is goed vloeronderhoud erg belangrijk. Door het goed onderhouden van de vloer verleng je de levensduur van de (nieuwe) vloer namelijk aanzienlijk. Iedere vloer vereist zijn eigen juiste onderhoud.

Onze adviseurs weten precies welke vloer wat voor onderhoud nodig heeft. In onze showroom hebben wij diverse vloeronderhoudsmiddelen te koop. Naast de diverse dweilmiddelen voor goed vloeronderhoud beschikken wij ook over een uitgebreid aanbod in schoonloopmatten. Zo heeft u nooit meer een reden om met vuile voeten naar binnen te lopen.