Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Fax 010-4326983

Openingstijden

Ma 13:00 - 17:30

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Vloeren

Ga je verhuizen of is jouw oude vloer aan vervanging toe? Lombardijen Interieur heeft een groot deel van haar showroom gereserveerd voor verschillende soorten vloeren. Zo kan je bij ons o.a. terecht voor verschillende soorten:

Laminaat
Tapijt
Parket
Vinyl
PVC
Marmoleum

Met altijd de laatste nieuwe trends van bekende merken zoals Quickstep en Forbo vind je bij Lombardijen Interieur gegarandeerd een nieuwe vloer welke aan jouw wensen voldoet. Alle vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins zodat er voor iedereen wel een juiste vloer tussen zit.

 

Vloer kiezen

Een nieuwe vloer kiezen kan tegenwoordig erg lastig zijn, het aanbod is namelijk reuze! Bij Lombardijen Interieur helpen we jou graag met de vraag: welke vloer past bij mij?

In onze 400m2 showroom vind je een uitgebreid assortiment laminaat, parket, PVC, tapijt en vinyl. Eén van onze adviseurs helpt jou graag met kiezen van de juiste vloer, naar aanleiding van een gesprek waarin al jouw wensen en eisen zullen worden besproken, zal de adviseur de verschillende mogelijkheden tonen voor jouw situatie. Hierbij zal de adviseur rekening houden met jouw wensen en eisen, maar ook met de volgende punten: 

  1. De ruimte. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer of voor in de studeerkamer? In een woonkamer kunnen vrijwel alle vloeren geplaatst worden, maar hoogpolig tapijt onder de bureaustoel in jouw studeerkamer? Dat is niet echt praktisch.
  2. De gebruikers. Hoe ziet jouw gezinssamenstelling eruit? Hebben jullie huisdieren? Bij een gezin met kinderen zal eerder gekozen worden voor een vloer met een hogere slijtvastigheid, dan voor een jong stel die voor het eerst gaat samenwonen en allebei fulltime werken.
  3. Vloerverwarming en/of koeling. Niet alle vloerbedekkingen zijn geschikt voor vloerverwarming en/of vloerverkoeling.
  4. Het interieur. Een vloer is een enorme sfeerbepaler in huis. Het is daarom belangrijk dat je een vloer kiest die bij jouw interieur past.
  5. Het budget. Vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijscategorieën.

Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat je de vloer die je uitkiest vooral mooi vindt. Denk dus niet alleen aan alle bovenstaande punten, maar bedenk ook wat wil ik en wat vind ik mooi?

Vloeronderhoud

Voor een extra lange levensduur van je (nieuwe) vloer is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Lombardijen Interieur heeft voor iedere vloer diverse onderhoudsmiddelen te koop. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod in schoonloopmatten.