Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Marmoleum®

Een duurzame vloer welke leverbaar is in vele uiteenlopende kleuren en dessins, zijn de marmoleum vloeren van Forbo Marmoleum®.  Al meer dan 150 jaar levert Forbo Flooring vloeren die garant staan voor een prettige leefsfeer. Samen met verschillende ontwerpers van over de hele wereld creëert Forbo Flooring marmoleum vloeren die niet meer alleen leverbaar zijn in de overbekende marmerstructuur.

Forbo marmoleum

Een marmoleum vloer van Forbo is een vloer waarmee je alle kanten op kan. De vloeren kunnen goed tegen een stootje, zijn geluiddempend en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Forbo Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende verschijningsvormen, nl: 

  • Banenmateriaal
  • Tegels
  • Marmoleum Click 

Stuk voor stuk voldoet iedere marmoleum vloer van Forbo aan de kwaliteitsnormen zoals wij deze gewend zijn van Forbo.

Marmoleum vloer laten leggen

Voor het plaatsen van een marmoleum vloer is het belangrijk dat de ondervloer voldoende vlak en drukvast is. Indien dit niet het geval is, kan het zijn dat de ondervloer eerst nog geëgaliseerd zal moeten worden. Voor het plaatsen van Marmoleum® ben je bij Lombardijen Interieur aan het juiste adres. Lombardijen Interieur beschikt over een eigen team vakbekwame stoffeerders die u graag helpen met het perfect plaatsen van jouw nieuwe vloer.