Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Openingstijden

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Vinyl

Een vinyl vloer is één van de meest hygiënische vloeroplossingen voor in huis. Een vinylvloer isoleert goed en is zeer makkelijk in onderhoud. Naast hygiëne en onderhoud is een vinylvloer in veel gevallen ook goedkoper in aanschaf dan een laminaatvloer.

Vinyl is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Denk hierbij aan hout of steen, maar ook een monochroom dessin of metaalachtige vloeren zijn mogelijk met een vinylvloer. Lombardijen Interieur heeft in haar 400m2 showroom een uitgebreid aanbod vinylvloeren tot haar beschikking. Dus kom snel langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van een vinylvloer! 

Vinyl is leverbaar in stroken van 2, 3 of 4 meter lang.

Vinyl onderhoud

Vinyl is als één van de weinige vloeren waterdicht en hierdoor dus goed te dweilen. Voor het reinigen en onderhouden van jouw vinylvloer adviseren wij van Lombardijen Interieur het gebruik van Forbo Monel Floorcare.

Forbo Monel Floorcare is een reiniger en onderhoudsmiddel in 1! Door het gebruik van Forbo Monel wordt er een Monel film op de vinylvloer aangebracht. Deze film zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht en hierdoor bij de volgende reiniging direct weer wordt verwijderd.

Vinyl laten leggen

Lombardijen Interieur biedt niet alleen een uitgebreid assortiment vloeren, maar ook de mogelijkheid om deze te laten plaatsen door echte professionals. Hiervoor heeft Lombardijen Interieur een aantal eigen stoffeerders in dienst die stuk voor stuk niet alleen professionaliteit en kwaliteit bieden, maar ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.