Nieuws

Woontrends 2021

Vadain geeft ons een kijkje de wereld van interieurtrends. Eén ding is zeker in deze bijzondere tijd, we hebben behoefte aan rust, kalmte en zachtheid.
 
Omdat we tegenwoordig veel tijd thuis doorbrengen willen we ons kunnen afsluiten van prikkels. Een zacht interieur helpt daarbij. De trend van beige, zand en crème tinten zet zich door.
 
Maar hoe kan je zo'n interieur nou een beetje spannend maken? Heel simpel, door te combineren! Mix naturellen met contrasterende materialen en je krijgt een compleet nieuwe look.
 
Naast de naturel woonstijl komt dit jaar ook de Sunkissed woonstjil om de hoek kijken. Een stijl met intensere kleuren waarbij veel voorwerpen lijken ondergedompeld in tinten van de zonsondergang.
 
En de meest opvallende woontrend van dit jaar wordt volgens Vadain ' When Japan meets Scandinavian'. Het Scandinavische interieur kennen we wel, maar dit jaar mixen we deze stijl met de Japanse. In beide stijlen hebben minimalisme, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen gemeen. De basis is eenvoudig, maar chique en de accentkleuren zijn vergrijsd.
 
  
Image

Nieuws overzicht