Nieuws

Nieuwe collectie De Ploeg

Vakmanschap en intuïtie vormen de rode lijn in de nieuwe gordijn- en meubelstofcollectie van De Ploeg. Ontworpen met liefde voor rust, eenvoud en tijdloze luxe. In een wereld waarin alles vluchtig lijkt, is bezinning en onthaasting belangrijker dan ooit tevoren. Daarom omarmen we de schoonheid van natuurlijke materialen zoals zachte linnens en warme wollen.

Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van een collectie ligt de focus bj De Ploeg op stoffen met een tijdloze uitstraling en lange levensduur. Daarnaast maken ze meer en meer gebruik van duurzamere materialen zoals onder andere gerecycled polyester.
Functionele stoffen zijn een essentieel onderdeel binnen de Ploeg collectie.

Een bijzondere nieuwe toevoeging binnen dit thema is gordijnstof Kinto. Een 100% blackout stof zonder coating, tevens geweven met vlamvertragende gerecyclede garens. Een prachtige volle stof die soepel valt en dankzij zijn elegante zijdeglans kleuren krachtig laat overkomen.

Laat u inspireren door tijdloze tinten geïnspireerd op pure materialen als wol, hout en vlas vormen een solide basis voor de collectie en zijn onvermijdelijk in de zoektocht naar duurzaamheid.?


      
Image

Nieuws overzicht