Nieuws

KOBE: Comfy Corner

Voor de look van deze maand hebben de stylisten van KOBE een ‘’comfy corner‘’ gecreëerd. Een comfortabele plek waar men kan uitrusten, ontspannen en genieten van het thuis zijn. Naarmate de dagen korter worden en de seizoenen veranderen, is een warme, knusse comfortabele hoek de plek om je voeten te rusten en jezelf op te laden. Terwijl je ontspant kun je: lezen, luisteren naar je favoriete muziek, een praatje maken met iemand of gewoon lekker luieren en je gedachten op een rijtje zetten.
Er is gekozen voor een chique, stijlvolle ruimte met comfortabele loungestoelen, die uitnodigen om er even tussenuit te gaan en wat 'me time' te hebben. Comfort staat voorop en centraal met een knusse, behagelijke fauteuil en schommelstoel. Deze is bekleed met de vlekbestendige stoffering NICKEL gecombineerd met onze velours TEATRO. De setting krijgt een vleugje exotische glamour door de gordijnstof Germaine met decoratieve accessoires.

Kleurenpalet:
In deze look wordt een verfijnd en warm kleurenpalet gebruikt dat wordt benadrukt door diepe, volle kleuren. Rijke tinten goud en weelderige tinten groen worden gecombineerd met antraciet en creëren een luxueus elegant gevoel.

 
 
Image

Nieuws overzicht

Image

Look van de maand - Stain and worry free

Deze maand de KOBE’s Easy & Safe meubelcollectie, waar Kobe’s ontwerpvisie samenkomt met een vlekvrije technologie.
Lees meer
Image

Holland Haag - Cachet 2024

Luxe materialen, verfijnde kleuren en innovatieve stoffen
Lees meer