Menu

Contactgegevens

Tel 010-4199079

Fax 010-4326983

Openingstijden

Ma 13:00 - 17:30

Di - Vrij 09:00 - 17:30

Za 09:30 - 16:30

010-4199079 info@lombardijeninterieur.nl

  • slidebg1
  • slidebg1

Bedden en matrassen

Een meubel wat niet mag ontbreken in ieder huishouden is een goed bed. Het bed is één van de meest gebruikte meubelen in huis en zorgt ervoor dat we ons iedere dag opnieuw uitgerust voelen. Als je geen goed bed hebt, kan je hierdoor je vaker moe voelen en lichamelijke klachten krijgen.

Bedden en matrassen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Lombardijen Interieur levert bedden van de merken Vroomshoop en Eastborn. Deze gerenommeerde merken staan er om bekend om voor jong en oud optimaal slaapcomfort te bieden.

Bed kopen en het juiste matras kiezen

Het kopen van een bed is niet iets wat zomaar 1, 2, 3 gedaan kan worden. Met namen het uitzoeken van het juiste matras en matrasbodem is erg belangrijk. De technologie gaat telkens verder en dit geldt ook voor het ontwikkelen van matrassen. Om deze reden zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden met het kiezen van een matras, van innovatieve pocketveren die jouw lichaam perfect ondersteunen tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat jouw bed lekker fris blijft.

Voor het kiezen van het juiste bed en matras ben je van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het adviseren voor een optimaal slaapcomfort, ze helpen je dan ook graag met het uitkiezen van het juiste matras welk volledig past bij de wensen van jouw lichaam. Naast de verschillende mogelijkheden van matrassen is er ook in de bedden veel mogelijk. Heb je bijvoorbeeld moeite met de standaard hoogte van een bed? Dan kan je kiezen voor een bed met een makkelijk instap, maar ook een bed wat in hoogte verstelbaar is behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.